Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heerlen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Heerlen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HEERLEN

Riool ontstoppen Heerlen?

Riool ontstoppen Heerlen? Wil jij van je rioolverstopping af? Dat snappen we! Je kunt het beste de oorzaak van de verstopping aanpakken. Alleen vraag je je waarschijnlijk af waar de oorzaak ligt en hoe je deze op kunt lossen. Riool Ontstoppen Heerlen geeft je op deze pagina een aantal handige tips waarmee jij je verstopping ongedaan kunt maken.

Wil je het overlaten aan een professional? Bel dan met 045 203 27 34 om jouw klus samen door te nemen.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Om te beginnen wil je natuurlijk weten waar de verstopping plaats vind. Soms is dit in 1 keer duidelijk. Wanneer je douchebak vol blijft staan met water weet je zeker dat je doucheputje verstopt zit. Dit kan een gevolg zijn van een ophoping van haar- en zeepresten.

Het kan ook zo zijn dat je het niet direct kunt plaatsen. Een afvoer kan gaan borrelen wanneer je iets door een andere afvoer wegspoelt. Het is dan niet duidelijk welke afvoer precies verstopt zit.

Dit kun je achterhalen door in iedere afvoer een emmer water leeg te gieten. De afvoer waar het water in blijft staan of waar het heel langzaam wegstroomt is de afvoer die verstopt zit. Bel 045 203 27 34 wanneer je er niet uit komt of wanneer je wilt dat wij dit voor je oplossen.

Ontstoppen Heerlen Logo
Loodgieter ontstoppen Heerlen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedruk is een krachtig systeem waarmee je veel hardnekkige verstoppingen weg kunt krijgen. Het is alleen wel een risicovolle manier. Je kunt bij onjuist gebruik je hele keuken of badkamer onder water zetten.

Druk de hogedruk zo ver mogelijk in je riool en spoel hem een minuut of 3 goed door.

Voorkom risico’s en laat het werken met een hogedruk liever over aan een ervaren loodgieter. Bel daarom vandaag nog 045 203 27 34.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een minder risicovolle manier dan de hogedruk is een ontstoppingsveer. Deze veer kun je ver in de leiding aanbrengen waardoor je diep gelegen verstoppingen kunt aanpakken.

Je kunt bij dit proces gebruik maken van soda, ook wel bekend als zuiveringszout, om de leiding te ontvetten. Het vuil loopt hierdoor makkelijker door de leiding. 

Wanneer je geen succes behaalt met de ontstoppingsveer kun je ons bereiken op 045 203 27 34, wij lossen het graag voor je op. Ontstoppingsdienst Heerlen helpt je graag.

Ontstoppen afvoer Heerlen
Ontstoppingsdienst Heerlen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Als het vuil niet door de leiding gedrukt kan worden of niet los komt met de ontstoppingsveer kun je ook gebruik maken van een plopper. Een plopper creëert zuigkracht waardoor het vuil of het voorwerp naar boven gehaald kan worden.

Ook hier is soda een goede versterker van het proces. Soda ontvet namelijk de leiding waardoor het makkelijker wordt voor het vuil of het voorwerp om naar boven te komen.

Bel gratis en vrijblijvend naar 045 203 27 34, voor het maken van een afspraak als je er niet zelf uit kunt komen.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is eerder op deze pagina behandeld als hulpmiddel, maar je kunt het ook gebruiken zonder verder gereedschap in handen te nemen. Vooral bij verstoppingen die veroorzaakt worden door vuil.

Soda ontvet de leiding waardoor het vuil losweekt van de rioolwand en uiteindelijk door de leiding spoelt. Geef dit proces een aantal uur de tijd, wanneer het vuil niet door de leiding spoelt kun je altijd nog onze ervaren loodgieters bereiken op 045 203 27 34, voor het stellen van vragen of het afstemmen van de agenda’s voor het maken van een afspraak.

Ontstoppen Heerlen Leiding
Riool ontstoppen Heerlen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel verschillende winkels verkopen ontstoppingsmiddelen. Helaas zijn deze middelen niet altijd goed voor je leiding. Doordat ze chemisch zijn kunnen ze de binnenzijde van je leiding aantasten. Dit heeft als gevolg dat het vuil de volgende keer beter in de leiding achterblijft. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool terecht komt.

Zoek jij een verantwoorde manier om je leiding te ontstoppen? Dan helpen wij je graag, bel Ontstoppingsdienst Heerlen dan op 045 203 27 34.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Hardnekkige verstoppingen kun je vaak niet zelf oplossen. Daarom staan onze vakmannen 24/7 voor je klaar. Al ons personeel is voorzien van een VCA-diploma en kennen de meest effectieve manieren om jouw riool te ontstoppen.

Woon jij in Heerlen of omgeving? Dan helpen we je vaak dezelfde dag nog. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppen Heerlen via 045 203 27 34.

Graven riool Heerlen

Starttarief

121

  • eerste uur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Na starttarief

30,25

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Garantie

Na inspectie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd? Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-heerlen

WC verstopt

Wanneer je wc verstopt is en je professionele hulp zoekt is het verstandig om Ontstoppingsdienst Heerlen te bellen. 

loodgieter-heerlen-ontstopping

Afvoer verstopt

Als je gootsteen niet meer doorspoelt is hij waarschijnlijk verstopt. Daarom helpen wij je met onze jarenlange werkervaring.

loodgieter-in-heerlen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heerlen

Heb je het idee dat je riool niet meer helemaal lekker doorloopt? Dan doe je er goed aan ons te bellen om je riool te inspecteren. Wij kijken of je leiding nog in goede conditie is.

loodgieter-heerlen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Heerlen

Als je te maken hebt met een rioolverstopping kan dit vervelende gevolgen hebben. Veel rioolverstoppingen zijn hardnekkig en vragen professionele apparatuur. Wij helpen je daar graag bij.

Loodgieter Heerlen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Ook wanneer je doucheputje verstopt zit helpen wij je met het ontstoppen. Neem daarom vandaag nog contact op.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Heerlen

Wij hebben vakmannen voor je klaar staan die je graag helpen met verschillende werkzaamheden. Zo ontstoppen wij je riool, afvoer, gootsteen & wc of vervangen wij het kapotte of verouderde leidingwerk. Ook pompen wij ondergelopen kelders of andere ruimtes leeg met onze unieke pomp.

Wij weten dat wij goed werk afleveren, daarom geven wij volledige garantie over de door ons geleverde werkzaamheden. Maak daarom een afspraak met Ontstoppen Heerlen via 045 203 27 34.

Partners: tandarts.beginzo, tandarts.medischestartpagina, mondzorgkundige.allepaginas, mondzorgkundige.linkpaginas, tandarts.startsensatie, tandarts.maxlinks, tandarts.de-beste-informatie, tandarts.site-nl, tandarts.webgidsje, tandarts.start, tandarts.topbegin, tandarts.linkgoed, tandarts.uwpagina, tandarts.eigenstart, tandarts.startze, tandarts.linktotaal, tandarts.toplinkjes, tandarts.linkjespagina, tandarts.linkkwartier, tandarts.vindjeviahier, tandarts.linkhotel, tandarts.onzestart, tandarts.eigenoverzicht, tandarts.webesto, mondzorgkundige, mondzorgkundige, tandarts.pagina-start, tandarts.benelinx, tandarts.m4n, tandarts.vinddirect, tandarts.beginspot, tandarts.starttopper, mondzorgkundige.beginthier, mondzorgkundige.linkspot, tandarts.web-directory, tandarts.start-links, tandarts.beginspot, tandarts.starttopper, tandarts.pagina-start, tandarts.benelinx ,tandarts.bestelinks, tandarts.opzijnbest, tandarts.sitelinkje, tandarts.linkplein, tandarts.eigenoverzicht, tandarts.webesto, tandarts.topbegin, tandarts.linkgoed, tandarts.jouwlinkhier, tandarts.linkexplorer, tandarts.zoekidee, tandarts.startje.be, tandarts.zoekvinden, tandarts.uwpagina, mondzorgkundige.rtlplaza, mondzorgkundige.uwstart, tandarts.websitelink, tandarts.jouwbegin, tandarts.startbewijs, tandarts.links, mondzorgkundige.startkwartier, mondzorgkundige.startzoeken, mondzorgkundige.rtlplaza, mondzorgkundige.uwstart, tandarts.zoekned, tandarts.startsleutel, tandarts.startee, tandarts.favorietje, tandarts.startpagina.net, tandarts.topbegin

Verstopping Heerlen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Heerlen!

Riool Heerlen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Heerlen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Heerlen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Heerlen

Bij ons heeft Ontstoppen Heerlen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Heerlen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Heerlen BV.

Brandweer Kazerne Heerlen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

045 203 27 34

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heerlen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heerlen